Skip to content

Aktualne novice

SERVIS


Bliža se kurilna sezona, zato je potrebno temeljito pregledati in opraviti redni servis kurilnih naprav. Pri tem se je potrebno obrniti na kvalitetnega serviserja, ki bo pregledal vašo kurilno napravo in opravil servis.

Rok Franza servis peči

Kakovostno opravljen letni redni servis gorilnika zajema:

  • kontrolo dovoda goriva in menjava oljnega filtra,
  • čiščenje vseh delov gorilnika,
  • kontrolo in čiščenje vžigalnih elektrod,
  • zamenjavo gorilne šobe
  • po potrebi zamenjavo obrabljenih delov,
  • nastavitev gorilnika z meritvijo vsebnosti dimnih plinov

Servis je pomembno redno opravljati zaradi:

Rok Franza servis peči

  • boljšega izgorevanja
  • manjše porabe
  • manjše onesnaženosti okolja
  • varnosti

Za naročilo servisne storitve pokličite: 040-338-812 ali pa se naročite direktno preko internetne strani in s tem izkoristite 5% spletni popust.

Prihranite do 70% pri ogrevanju.


Toplotna črpalka zrak voda

Okolju prijazna toplotna črpalka HP Inverter predstavlja popoln sistem ogrevanja in hlajenja vašega doma ter priprave tople sanitarne vode. Odlično deluje kot dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu, saj se enostavno priključi k obstoječemu kotlu na olje ali plin. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih De Dietrichovi toplotni črpalki pomaga ogrevati sistem olje ali plin oz. obstoječ vir ogrevanja. Izbira HP Inverter je primerna tudi za novo gradnje, kjer samostojno in učinkovito deluje kot samostojen vir ogrevanja. HP Inverter je dobavljiva v 7 različnih močeh, in sicer od 6 kW do 27 kW, sistem pa je mogoče nadgraditi tudi s prigraditvijo solarnega sistema za ogrevanje tople sanitarne vode, kar omogoča še dodaten prihranek s solarno energijo.

Visoka učinkovitost (COP do 4,2) in zmogljivost toplotne črpalke HP Inverter omogoča tudi do 70% prihranek energije pri ogrevanju. Že preizkušenemu hladilnemu krogu (zunanja enota) je dodan notranji modul z izredno naprednim upravljalnim sistemom. Vgrajen regulator Diematic iSystem je sposoben krmiliti do 20 ogrevalnih krogov in kombinacijo z ostalimi ogrevalnimi viri kot so plinski kotel, kotel na olje, biomaso ter solarni sistem. Inverterska tehnologija delovanja omogoča prilagajanje moči dejanskim potrebam ogrevanja in s tem še dodatno izboljša energetsko učinkovitost sistema. Naprava ima tudi vremensko vodeno regulacijo, ki prilagodi temperature medija ogrevalnega sistema glede na zunanje temperaturne pogoje in s tem prepreči dodatne izgube energije.

best ecommerce shopping cart best commerce best commerce platform best commerce sites best commerce website best commerce websites best custom software development companies best data management platforms best dmp best dmp companies